Tartu politsei otsib kaheksa liiklusavarii tunnistajaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tundmatu autojuht mõlkis 13. jaanuaril Tartus Ülikooli tänaval sõiduautot Chrysler PT Cruiser.
Tundmatu autojuht mõlkis 13. jaanuaril Tartus Ülikooli tänaval sõiduautot Chrysler PT Cruiser. Foto: Politsei

Jaanuarikuu teine nädal tõi Tartus ja Tartumaal kaasa kaheksa liiklusavariid, mille asjaolude selgitamiseks on politseil tarvis täiendavalt tunnistajate ütlusi.

9. jaanuaril kella 15 paiku teatati politseile, et Laeva vallas kukkus sõitva veoki MAN käru katuselt jääpurikas tagasõitva veoki Scania vastu lõhkudes tahavaatepeegli ja tekitades mõra esiklaasi. Väidetav kahju põhjustaja, eessõitva masina juht, ei tunnistanud juhtunus süüd, vahendas Lõuna prefektuur.

10. jaanuari hommikul teatati politseile, et Tartus Vaksali tänaval on sisse sõidetud maja aeda.

Samal päeval kella 16 paiku juhtus liiklusõnnetus Tartus Narva maantee ja Puiestee tänava ristmikul, kus sõiduauto sõitis ülekäigurajal otsa teed ületanud naisele. Sõiduki roolis olnud eakam naine peatus pärast liiklusõnnetust, uuris jalakäija seisundi kohta pärast mida lahkus õnnetuspaigalt. Kannatada saanud jalakäija pöördus järgmisel päeval traumapunkti, kus tal tuvastati vigastused. Politsei otsib selles liiklusõnnetuses osalenud sõidukijuhti, ühtlasi palub endast märku anda kõigil neil, kes juhtunut pealt nägid.

11. jaanuaril ajavahemikus kell 13.30 kuni 14.00 sõideti Tartus Võru tänaval Säästumarketi parklas otsa tumesinist värvi Volkswagen Passatile, mis sai kahjustusi põrkerauale. Süüdlane lahkus õnnetuspaigast.

Veidi hiljem samal päeval, ajavahemikus kell 14.00 kuni 17.50 sõideti Tartus Munga tänaval otsa G4S-i kasutuses olevale sõidukile Peugeot Partner ja lõhuti selle tahavaatepeegel.

11. jaanuari õhtul teatati politseile, et Tartus Ringtee tänaval Lõunakeskuse parklas on otsa sõidetud sinist värvi Honda Civicule. Avarii põhjustaja lahkus juhtunust teatamata.

12. jaanuaril kella 17 paiku sõideti Tartus Narva maanteel Maxima kaupluse parklas otsa musta värvi Volvole, mis sai kahjustusi masina esiosale. Otsasõitja põgenes sündmuskohalt.

13. jaanuaril teatati politseile, et arvatavasti samal päeval kella 10 paiku sõideti Tartus Ülikooli tänaval otsa sinna pargitud punast värvi sõidukile Chrysler PT Cruiserile ja lõhuti selle uks. Kahju põhjustaja oli õnnetuspaigast lahkunud.

Kõigil, kes juhtusid mõnd kirjeldatud liiklusõnnetustest pealt nägema või oskavad anda muud informatsiooni, mis selgitaks juhtunu asjaolusid, palutakse võtta ühendust Lõuna prefektuuri avariipolitseinikega telefonil 730 8814 või helistada politsei operatiivnumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles