Viie kooli võistlus sai läbi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eemisel nädalal oli Treffneri gümnaasiumis traditsiooniline viie kooli võistlus, kus lisaks tavapärastele osalejatele võistlesid ka Ida-Virumaa õpilased.

Matemaatikas õnnestus koguni kaheksal õpilasel saada maksimumtulemus. Need olid Simmo Saan, Kaur Kristjuhan, Kristjan Martin Kirjanen ja Ants-Oskar Mäesalu Treffneri gümnaasiumist,  Andre Ostrak Nõo reaalgümnaasiumist, Hiie Vill Härma gümnaasiumist, Sille Habakukk Viljandi gümnaasiumist ning Valeri Randalainen Ida-Virumaa külalisvõistkonnast.

Füüsikas sai esikoha Kaur Aare Saar Treffnerist, teise koha Mihkel Saar Nõost ning kolmandat kohta jagasid treffneristid Kaur Kristjuhan ja Mihkel Kree.

Keemias sai parima tulemuse Henri Soome Nõost, teist kohta jagasid Heigo Ers Ida-Virumaalt ja Lona-Liisa Sutt Härmast, kolmandat kohta jagasid Anastassia Goršanova Ida-Virumaalt, Kevin Kesküla Treffnerist ja Erik Mänd Nõost.

Kõigis kolmes aines võistelnuid oli 22 ning neist said parimad tulemused Kaur Aare Saar Treffnerist, Andre Ostrak Nõost ning Johannes Pärtel Truusalu Härmast.

Parim 10. klassi õpilane (kõik lahendasid samu ülesandeid) oli treffnerist Hans Daniel Kaimre ning parim külalisvõistleja kolme aine kokkuvõttes Anastassia Goršanova Ida-Virumaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles