Veokilt kukkunud jääkamakas lõhkus teise auto esiklaasi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna-Tartu maanteel pudenes 11. jaanuari hommikul ühe veoki haagiselt jääkamakas, mis lõhkus vastutulnud veokil akna.
Tallinna-Tartu maanteel pudenes 11. jaanuari hommikul ühe veoki haagiselt jääkamakas, mis lõhkus vastutulnud veokil akna. Foto: Politsei

Jõgeva politsei otsib inimesi, kes juhtusid täna hommikul pealt nägema, kuidas Põltsamaa vallas ühelt veokilt kukkunud jääkamakas lõhkus teise veoki esiklaasi.

Lõuna prefektuuri teatel juhtus õnnetus 11. jaanuaril kella 10.45 paiku Tallinna-Tartu-Luhamaa maantee 126. kilomeetril. Tartu suunas liikunud Mercedes Benzi esiklaasile lendas väidetavasti vastassuunas sõidukite kolonnis liikunud veoki haagiselt jääkamakas.

Mercedese esiklaas purunes, kahju põhjustaja liikus edasi Tallinna suunas.

Jõgeva politsei palub selle õnnetuse asjaolude selgitamiseks pealtnägijate abi ja ootab telefonikõnesid numbritel 110, 776 8414 või 776 8410.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles