Veel saab teha ettepanekuid auväärsete valimiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tähe aumärk.
Tartu tähe aumärk. Foto: Margus Ansu

Tartu linnavalitsus ootab 16. jaanuarini linlaste ja organisatsioonide ettepanekuid Tartu aukodanike ja Tartu Tähe kavaleride valimiseks.

Ettepanekuid aukodaniku tiitli ja Tartu Tähe andmise kohta võivad teha nii eraisikud kui ka organisatsioonid. Selleks tuleb saata linnavalitsusele kirjalik ettepanek koos kandidaadi elulooliste andmete ja põhjendusega, miks just nimelt see inimene võiks saada aukodanikuks või Tartu Tähe kavaleriks.

Avaldusele tuleb lisada esitaja ja kandidaadi kontaktandmed. Avalduse võib saata tavalise kirjaga (Tartu linnavalitsus, raekoda, 50089 Tartu, ümbrikul märgusõna «aukodanik») või e-postiga aadressil press@raad.tartu.ee.

Aukodaniku tiitli ja Tartu Tähe andmise otsustab linnavolikogu. Need antakse pidulikult kätte Eesti Vabariigi aastapäeva kontsertaktusel 23. veebruaril Vanemuise kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles