Jõulude möödumine pole Jõgeva jõuluvana kontorisse vaikust toonud

, Jõgevamaa ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva kultuurikeskuses resideeruv jõuluvana oma toas.
Jõgeva kultuurikeskuses resideeruv jõuluvana oma toas. Foto: Margus Ansu

Aastaringelt Jõgeva kultuurikeskuses resideeruval Jõuluvanal on piisavalt tööd ka pärast kolmekuningapäeva. Väsimatu Jõulutaat võõrustas äsja külalisi Moskvast ja valmistub Belgia turistide saabumiseks.

Möödunud nädalal käs jõuluvanal külas perekond Moskvast. «Nad leidsid internetist, et külmalinnas võib kohtuda Jõuluvanaga ja otsustasid teekonna tema juurde ette võtta,» rääkis Jõgeva kultuurikeskuse juhataja Airi Rütter. Kohe-kohe peaks jõulutaat võtma vastu turiste Belgiast.

Koos jõulumemmega juhatas jõuluvana sisse ka uusaastakontserdi, kus esinesid Lenna Kuurmaa, Märt Avandi ja puhkpillikvintett Reval Wind. Muusikasündmus oli avalöögiks Jõgeva linna 75. aastapäeva pidustustele.

Sel talvel on Jõgeva jõuluvana kodu külastanud 532 inimest ning temale on saadetud 210 kirja, mis saavad kindlasti ka vastused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles