Võrkpalli rahvaliiga käib

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Credit24 rahvaliiga naiste A-tugevusgrupis jäi Eesti Maaülikooli naiskond 0:3 alla TTÜ Dynamo/Särtsakatele. Eelmise hooaja võitjad Ülenurmelt alustasid 2:3 kaotusega Sparta naiskonnale.

B-tugevusgrupi meeste lõunaregiooniüheksast meeskonnast on praegu üheksa punktiga liidrid Eesti Pagar ja VK Sahkar, kuid viimane on pidanud ühe kohtumise rohkem ja samuti kaotas omavahelise mängu.

Naiste B-grupi lõunaregioonis on pea kõigil mängitud kaks mängu ning liidripositsiooni on haaranud Haaslava ja Võru valla naiskonnad, kes seni kahest mängust võitnud mõlemad. Kolm punkti on võrdselt kolmel naiskonnal: Otepää, Premium 7/Salva Tartu U20 ja Põlva VK Volly.

C-tugevusgrupi lõunaregiooni A-alagrupis on jäänud ainult üks kohtumine, mis otsutab ka alagrupi võitja. Lähte 1 naiskond on viie punktiga teisel kohal. Abja/Halliste on mänginud oma kõik kolm kohtumist ning kogunud kokku kuus punkti. B-grupis on mängitud kõik kohtumised ja ülekaaluka alagrupi võidu on teeninud Räpina SK, kogudes kolm võitu ja üheksa punkti. Kuus punkti ja alagrupi teine koht jäi Kongutale.

Meeste lõunaregiooni kolmese alagrupi võit kuulus Rae Võrgutajatele. Neile järgnes kolme punktiga Käru meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles