Jõgeval hukkus pead pidi kaubaauto luugi vahele jäänud autojuht

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeval hukkus traagiliselt kaupa laadinud autojuht.
Jõgeval hukkus traagiliselt kaupa laadinud autojuht. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Reede hommikul Jõgeval Maxima kaupluse juures kaupa laadinud autojuht jäi ühtäkki pead pidi liikuva tagaluuktõstuki ja sama veoauto kasti vahele ning hukkus.


Lõuna ringkonnaprokurör Ene Timmi märkis riigiprokuratuuri vahendusel, et 17. aprillil kella 9.49 ajal jäi Jõgeval tööülesannete täitmise käigus peaga veoauto Scania liikuva tagaluuktõstuki ja sama veoauto kasti vahele 1962. aastal sündinud mees, kes hukkus sündmuskohal.



Prokurör lisas veel, et Lõuna prefektuur on alustanud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi 197 lõige 2 tunnustel, mis käsitleb töötervishoiu- ja tööohutusnõuete eiramist.



Kuna menetlus on alles alanud, ei väljasta prokuratuur juhtunu kohta rohkem informatsiooni.



Tööinspektsiooni Lõuna regiooni juhataja Ülo Ustav märkis, et praegu ei ole veel päris selge, kas juhtunu on juriidilises mõttes tööõnnetus, kuna praeguseks pole veel teada, kas hukkunul oli ametlik töösuhe. Väidetavalt oli autojuhil tööleping sõlmitud teise ettevõttega, kes tegi Maximaga koostööd.



Ustavile teadaolevalt juhtus õnnetus kauba laadimisel. «Ise ta oma autoga tööd tegi, ise nuppe vajutas. Miks sündmused ühtäkki traagilise pöörde võtsid, pole veel teada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles