Varahommikul hukkus Tartumaal tules mees

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeautod.
Päästeautod. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna varahommikul märkas möödasõitja Konguta vallas Poole külas tulekahju ning teatas sellest häirekeskusesse. Naabrite hirm, et majas võib olla ka inimene leidis paraku kinnitust.

Lõuna päästekeskuse teatel sai häirekeskus tulekahjuteate 8. jaanuaril kell 5.35. Sündmuskohale jõudnud päästjad tuvastasid, et põleb kõrvalhoonega kokku ehitatud elumaja. Mõned minutid enne kella 8 leidsid päästjad ühest ruumist hukkunud meesterahva.

Kella 9 ajal kustutustööd jätkusid. Tulekahju täpsemad asjaolud selgitab edasine menetlus.

Tänavu on tulekahjudes elu jätnud juba kolm inimest.

Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Astra Pintson-Käo kinnitas Postimehele, et häirekeskusesse helistaja polnud kohalik ning ta nägi tulekuma kaugemalt. Et pimeda metsa kohal ei saa varahommikul midagi muud kumada, helistaski autoga sõitnu telefoninumbril 112.

Et põlengu asukoht polnud täpselt teada, sõitsid ka päästjad kohale tulekuma järgi. Kohapeal selgus, et osaliselt kahekorruselise ja kõrvalhoonega kokku ehitatud maja katus oli juba sisse langenud ning hoone ise suuresti hävinud.

Peagi saabusid päästjate juurde naabrid, kes avaldasid kartust, et majaperemees võis jääda tulle. See kahtlus leidis ka kinnitust. Esialgu pole teada, et hoones oleks viibinud ühtegi teist inimest või kodulooma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles