Politsei mõõtis juhtide kainust ja kiirust

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile korraldasid liikluspolitseinikud Tartu linnas ja maakonnas suurema kontollaktsiooni, et tuvastada joobes roolikeerajaid ning kiiruseületajaid.

Lõuna prefektuuri kinnitusel kontrolliti kokku 629 juhti, kellest alkoholijoobes oli kaks. Lisaks tuvastati kolm lubatud sõidukiiruse ületajat, kaks juhtimisõiguseta sõidukijuhti ning kolm isikut, kes ei kasutanud nõuetekohaselt turvavarustust.

Politsei vaatenurgast oli kontrollaktsioon edukas, sest liiklusest kõrvaldati hulk ohtlikke roolikeerajaid, leidis Lõuna prefektuuri liiklusjärelevalvetalituse ülemkonstaabel Urmas Solovjov.

«Paraku peame oma töös ikkagi lausa igapäevaselt silmitsi seisma mõne alkoholi tarvitanud juhiga, kuigi ilmselgelt ei ole kellelegi neist üllatuseks, et alkoholi tarvitamine ja mootorsõiduki juhtimine tuleb teineteisest rangelt lahus hoida,» märkis Solovjov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles