Tartu Teadusparki juhivad Noorem ja Eilmann

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sihtasutuse Tartu Teaduspark juhatuse konkursile saabus 15 sooviavaldust. Komisjon valis nende seast välja kaks.

Teaduspargi projektijuhi Kätrin Hansoni teatel jätkab juhatus alates 1. jaanuarist kaheliikmelisena. Lisaks Teaduspargi pikaajalisele juhile Toomas Nooremale juhib parki edaspidi ka Seren Eilmann.

Seren Eilmann on teaduspargis töötanud alates 2004. aasta algusest, ta omab ärijuhtimise magistrikraadi ettevõtluse ja tehnoloogia juhtimise erialal. Juhatuse liikmena on Seren Eilmanni tööülesanneteks äriarendusteenuste juhtimine.

Oma missiooniks peab Eilmann näo pööramist rohkem avalikkuse ja noorema põlvkonna poole. «Teaduspargis tehakse võimsaid asju ja sellest on lausa kahju, et linnarahvas neist nii vähe teab.»

Teise juhatuse liikmena jätkav Toomas Noorem on olnud asutuse tegevdirektor alates 2002. aastast. Tema käe all valmis 2006.a. inkubatsioonikeskus ja hiljem pooltööstuslikud laborid – katsetöökojad, mille edasi arendamine on prioriteediks ka järgneval perioodil.

Juhatusse kandideeris 15 inimest, kellest nõukogu kutsus vestlusele viis kandidaati. Uued juhatuse liikmed valiti 12. novembril kaheks aastaks.

Lõppenud aastal oma 20. tegevusaastat tähistanud Tartu Teaduspark on esimene omalaadne organisatsioon Balti riikides, mis peab toetama teadus- ja tehnoloogiamahukate ettevõtete teket ning toetama nende tegevust.

SA Tartu Teaduspargi nõukogusse kuuluvad Tartu linnavalitsuse esindajana abilinnapea Argo Annuk, Marco Kirm (Tartu Ülikool), Erik Puura (TÜ tehnoloogiainstituut), Mart Einasto (TÜ kliinikum), Jaak Anton (AS Clifton), Andi Pärn (Eesti Maaülikool), Ando Leppiman (majandus- ja kommunikatsiooniministeerium), Veljo Ipits (AS Salvest), TÜ füüsika instituudi esindaja Ergo Nõmmiste ja Tartu maavalitsuse esindaja Margus Hendrikson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles