Aastavahetusel sõidavad ööbussid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnaliine teenindav buss.
Tartu linnaliine teenindav buss. Foto: Margus Ansu

Kes soovib sõita vana-aastaõhtul linnaliinibussiga kesklinna ilutulestikku vaatama, peab arvestama, et bussiliiklus lõpeb sel õhtul Tartus varem, kella 23 paiku.

Seega peaksid kõik oma aastalõpusõidud pisut varem ära tegema või jätma need uude aastasse, sest liinile tulevad ööbussid.

Tartu linnamajanduse osakonna ühistranspordi peaspetsialist Madis Oona ütles, et uusaastaööl sõidavad bussid nr 1 ja 4. Sõitma hakatakse pool tundi pärast aastavahetust ning bussid väljuvad oma peatustest iga poole tunni tagant.

Ööbussid sõidavad kella 2.30ni. Uuesti lähevad ühissõidukid liinile hommikul kella 10 ja 11 vahel ning sõidavad pühapäevase sõidugraafiku järgi.

Liinimuudatus on ühekordne ning puudutab üksnes aastavahetust, täpsustas Oona. Liinigraafikus enne suve suuremaid muudatusi plaanis ei ole. Samadel aegadel jätkavad ka praegused ööliinid.

1. jaanuaril ei sõida buss nr 17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles