Tartu politsei otsib mitme avarii tunnistajaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15. detsembri hommikul sõitis Elvas Käo teel Opelile väidetavalt otsa punast värvi Vaz.
15. detsembri hommikul sõitis Elvas Käo teel Opelile väidetavalt otsa punast värvi Vaz. Foto: Politsei

Viimaste päevade vältel on Tartus ja Tartumaal juhtunud viis avariid, mille asjaolude selgitamiseks on politseil tarvis võimalike pealtnägijate täiendavaid ütlusi.

Ajavahemikus 14. - 16. detsember sõideti Tartus Emajõe ja Kartuli tänava ristmikul otsa sõiduautole Volvo ning muljuti selle esiuks ja küljepeegel, teatas Lõuna prefektuur.

Laupäeva, 15. detsembri hommikul kella 6.30 paiku juhtus liiklusõnnetus Elva linnas Käo teel, kus parkivale sõiduautole Opel Kadett sõitis otsa punast värvi Vaz.

16. detsembri hommikul teatati politseile, et öö vältel on Tartus Lao ja Kalevi tänava ristmikul sõidetud otsa valget värvi sõiduautole Ford Fiesta ning lõhutud selle esituli ja stange.

17. detsembril avastati, et Tartus Turu 63 juures on otsa sõidetud liiklusmärgile. Ajavahemikus 17. - 18. detsember on aga Tartus Aru tänaval sõidetud sisse elumaja aeda.

Kõigil, kes juhtusid mõnd kirjeldatud avariidest pealt nägema või oskavad anda muud asjakohast teavet, palutakse helistada Lõuna prefektuuri avariipolitseinike telefoninumbril 730 8814 või politsei hädaabinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles