Võru politsei otsib teadmata kadunud Tairi Kalbergi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tairi Kalberg.
Tairi Kalberg. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub abi leidmaks 18-aastast Tairi Kalbergi, kes jäi ööl vastu 15. detsembrit kella 1.30  ajal Võru linnas teadmata kadunuks.

Tairit nähti viimati Võru linnas, Lydia Koidula tänaval meelelahutusasutuses, kust turvatöötaja ta välja saatis. Tairi lahkus meelelahutusasutuse juurest õhukeste riietega jättes üleriided, dokumendid, mobiiltelefoni ja muud isiklikud esemed meelelahutusasutusse. Pärast seda ei ole Tairi Kalberg koju pöördunud, ka ei tea tema sõbrad ja tuttavad, kus neiu olla võiks.

Tairi Kalberg on 170 cm pikk, tal on pikad vööni ulatuvad tumedad juuksed. Seljas kandis ta tumehalli miniseelikut ja halli värvi pluusi, mille peal oli musta värvi jakk. Jalas olid tal musta värvi sukkpüksid ja musta värvi põlvedeni ulatuvad madala kontsaga saapad.

Kõigil, kel on informatsiooni, mis võiks viia kirjeldatud isiku asukoha tuvastamiseni või oskavad anda muud teavet, mis viiks tema leidmiseni, palutakse helistada Võru kriminaalpolitsei telefonil 5220128 või politsei hädaabinumbril 110.

Copy
Tagasi üles