Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Linn ootab ettepanekuid aukodanike ja Tartu Tähe kavaleride kohta

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Risto Mets
Copy
Tartu tähe aumärk.
Tartu tähe aumärk. Foto: Margus Ansu

Tartu valib taas aukodanikke ja Tartu Tähe kavalere ning ootab kuni 15. jaanuarini informatsiooni auväärsete linlaste kohta.

Ettepanekuid aukodaniku nimetuse ja Tartu Tähe andmise kohta võivad teha nii eraisikuid kui ka organisatsioonid. Selleks tuleb saata linnavalitsusele kirjalik ettepanek koos kandidaadi elulooliste andmetega ning põhjendusega, miks isik võiks saada aukodanikuks või Tartu Tähe kavaleriks.

Avaldusele lisada nii esitaja kui ka kandidaadi kontaktandmed. Ettepaneku võib esitada tavakirjaga (Tartu linnavalitsus, Raekoda, 50089 Tartu, ümbrikul märgusõna «aukodanik») või e-postiga aadressil press@raad.tartu.ee.

Aukodaniku tiitli ja Tartu Tähe andmise otsustab Tartu linnavolikogu. Kätteandmisetseremoonia leiab aset 23. veebruaril vabariigi aastapäevale pühendatud kontsert-aktusel Vanemuises.

Märksõnad

Tagasi üles