Akrobaadid ja võimlejad lustivad Veerikul

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Täna kell 18 algab Veeriku kooli võimlas järjekorras juba kuues Veeriku kooli võimlemisfestival, sel astub üles ligikaudu 360 last ja noort Tartu lasteaedadest, koolidest ja võimlemisklubidest. Ühtekokku esitatakse 25 liikumis-, võimlemis- ja akrobaatikakava.

Eile tegid kehakultuuriteaduskonna võimlas trenni Veeriku kooli 3.–6. klassi akrobaatikapoisid (eest vasakult) Joonas Jääger, Mihkel Reinula, Mattias Selberg, Ott Saar, Peeter Lääniste, (teine rida vasakult) Brait Susi, Dan Ronald Lokk, Artur Ajupov ja Armand Songisepp, kes täna ka võistlustulle astuvad.

Poiste treener ja festivali peakorraldaja Heigo Klaos lausus naerdes, et tal on viimasel ajal korraldamisega nii palju tegemist olnud, et esitatavad kavad ei ole veel üldse nii valmis, kui võiks. «Sama asi nagu see, et kingseppadel endil pole kingi,» muigas ta.

Klaos lisas, et festivali mõte on pakkuda eri vanuses ja eri tasemel võimlemisharrastajatele võimalust tunda rõõmu esinemisest ning anda endast parim. Samas ei puudu ka väike võistlusmoment, sest välja selgitatakse parimad lasteaedades ja üldhariduskoolides tegutsevad võimlemisrühmad.

Peale Veeriku kooli esinevad lasteaiad Kannike ja Rukkilill, Reiniku ja Hiie kool, kunstigümnaasium, VK Akros, SK Finess, SK Gymnastic ja VK Janika harrastajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles