Kitarrist esitleb oma esimest heliplaati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Vals
Argo Vals Foto: Kristjan Teedema

Jõulujazzi festival toob täna kell 20 Genialistide klubisse (Lai 37 taga) Tartumaa juurtega kitarristi ja helilooja Argo Valsi (pildil), kes esitleb oma debüütalbumit «Tsihcier».

Tema loometegevus on olnud stiililt varieeruv. Ta on mänginud mitmes bändis ning kirjutanud nii džäss-, indie-, kuid ka metal-muusika sugemetega lugusid.

Esitluskontserdiks on kokku pandud ansambel Argo Valsi endistest kaastudengitest ja muusikalistest kaaslastest. Kuulajate ette tulevad Argo Vals (elektrikitarr, live-elektroonika, klahvpillid), Jaan Jaago (elektrikitarr, akustiline kitarr), Kaarel Kuusk (klahvpillid), Indrek Mällo (basskitarr), Tanel Kadalipp (kontrabass) ja Hans Kurvits (trummid).

Sealsamas Genklubis saab viimast päeva vaadata debüütplaadi «Tsihcier» avaloo «Hallitussilmad» teemadel loodud näitust. Pildid on maalinud Tartu Kõrgema Kunstikooli tudengid, idee autor on Henri Roosipõld.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles