Vara õpilased kohtusid Heiki Nabiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi (keskel) koos Vara põhikooli õpilastega.
Heiki Nabi (keskel) koos Vara põhikooli õpilastega. Foto: Maria Kilk

Kui Heiki Nabi esmaspäeva pärastlõunal koolimajja jõudis, olid tunnid juba lõppenud. Ent see ei olnudki halb, sest nii said Vara põhikooli õpilased rahulikult koguneda, et Eesti parima maadleja, olümpiahõbeda ning maailmameistriga kohtuda.

Pooleteisttunnise kohtumise vältel said õpilased teada kuidas väikesest Hiiumaa poisist kasvas maailmatasemel raskekaalumaadleja. Pärast Nabi enesetutvustust oli õhinat täis lastel võimalik küsimusi esitada. See kujuneski kohtumise kõige põnevamaks osaks, sest lastel tekkis nii palju küsimusi, et aeg sai kahjuks enne otsa kui kõigile huvilistele jõuti vastata.

Kohtumisel Heiki Nabiga puudutas suur osa laste küsimusi maadluse tehnilist poolt, sekka sattus ka küsimusi selle kohta, et millal ja kus saaks maadlustrennis käia ning kui noorelt või vanalt võiks alustada.  Nähes neid särasilmseid Vara lapsi, kes olid kogunenud, et kohtuda maadluskuulsusega, tundus korraldajatele, et huvi maadluse vastu oleks maapiirkondades tavatult suur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles