Saalijalgpalluritele kaotus ja võit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval pidi Raitwood EMÜ saalijalgpalli meisitriliiga kohtumises tunnistama Maccabi paremust 4:6 (0:1). Esimesel poolajal oli Raitwood väljakul küll näljasem ja liikuvam meeskond, kuid väravaraamid olid külaliste vastu kolmel korral solidaarsed.

Avavärav sündis Raitwoodi ebaõnnestunud nurgalöögi lahtimängimisest, kui Maccabi pääses kontrarünnakule ja Mark Kolosov tegi seisuks 1:0.

Teisel poolajal algas väravate tulevärk ja emotsioonid läksid minut minutilt mõlemal meeskonnal üha tulisemaks. 5. minutiks oli Raitwood Taavi Vellemaa, Eldar Rassulovi ja Ott Meeritsa tabamustest 3:2 juhtima asunud ja kui kuus minutit hiljem lisas Taivo Kask veel ühe värava, tundus mäng olevat kontrolli all.

Viimane sõna jäi siiski Maccabile, kes suutis kõigepealt mängu viigistada ning kuna Raitwood EMÜ'l oli viis viga tehtud, said vastased kaks 10 meetri karistuslööki, mis ka realiseeriti. Samal ajal jäid kodumeeskonna apellatsioonid sarnastes olukordades vastuseta.

Raitwoodi avavärava löönud Taavi Vellemaa sõnul mängis meeskond kuni vastaste avaväravani väga ilusat ja lõbusat mäng, kuid kerge langus keskendumises ja mõned lihtsalt antud vead vormistasid paraku negatiivse lõppseisu. Positiivsena tõi ta välja tunduvalt paranenud mängupildi ja selle, et suudeti tekitada palju väravamomente.

Maccabi tõusis liiga liidriks, EMÜ hoiab seitsmendat kohta.

Esiliigas võitis TÜ BestCredit seisuga 7:4 Kliimaseadet. Tartu meeskonna väravad lõid Maksim Mitrofanov (neli), Denis Serikov (kaks) ja ühe lisas Marek Naaris. TÜ meeskond on liigas neljandal, Kliimaseade kuuendal kohal.

Raitwood EMÜ - Maccabi 4:6 (0:1)

Väravad: 21. Taavi Vellemaa, 22. Eldar Rassulov, 25. Ott Meerits, 31. Taivo Kask - 16., 37. Mark Kolosov, 22. Roman Laidinen, 34., 36., 40. Sergei Balbutski

Hoiatused: 23. Taavi Vellemaa, 28. Taivo Kask, 40. Ott Meerits, 40. Robert Pluum - 23. Mark Švets, 34. Eduard Usikov

Pv: 30

38. minutil eemaldati varupingilt Raitwoodi peatreener Kristjan Tiirik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles