Noorsootöö nominendid selgusid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linn tunnustab juba kümnendat aastat noorsootöösse tähelepanuväärse panuse andnud üksikisikuid ja organisatsioone.

Komisjon valis esitatud kandidaatide seast välja tänavuse aasta noorsootöö nominendid: noorsootöötajad Auli Auväärt, Kadri Lill ja Kadri Jürgenson; noored Henri Jeret, Kirke-Hellen Kukumägi ja Mikk Otsar; noortesündmused Tartu linnavolikogu matkimine, tarkusepäev «Targaks Tartus!» ning Tartu linna ja maakonna võimlemispidu «Kodutunne»; noorsootööasutused Tartu loodusmaja, Anne noortekeskus, Tartu seikluspark ja Tartu skaudikeskus; noorteühingud Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts, AIESEC Tartus, Uru noorteteater ja JCI Toomemäe; noorte omaalgatustest kampaania «Mina usun Eesti meditsiini tulevikku!», Eesti Rahva Muuseumi suvepaviljon ja veebiseriaal «Reaalsus»; laste- ja noortesõbralikest tegudest Tartu kaubamaja igakuised emade hommikud, JCI Toomemäe heategevusüritused, Meelis Kibuspuu head teod noortele ja peredele ning maaülikooli pereülikooli käimapanek.

Aunimetuste laureaadid kuulutatakse välja ja neid tunnustatakse 10. detsembril Tartu Uues Teatris peetaval tseremoonial.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles