Raitwood EMÜ pääses karikavõistluste veerandfinaali

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval EMÜ spordihoones peetud saalijalgpalli karikavõistluste 1/8 finaali kohtumises alistas Raitwood EMÜ aste madalamat liigat mängiva TÜ Bestcrediti 7:2 (poolaeg 3:2).

Domineerivamaks pooleks oli kohtumise vältel kodumeeskond, kuid rabe mäng palli valgamisel ja lihtsad eksimused hoidsid seisu tablool tasavägisena. Raitwood oli küll 2:0 ja 3:1 eduseisus, kuid TÜ suutis vahe mõlemal korral läbi kontrarünnakute üheväravaliseks tagasi mängida.

Teisel poolajal pandi jõuvahekorrad siiski paika ja TÜ enam pealelöökideni ei jõudnudki. Seis kasvas järk-järgult ja lõppnumbriteks vormistati 7:2.

“Esimesel poolajal liikusime väljakul kehvemini ja eksisime rohkem kui senistes liigamängudes, mis muutis meeskonna kergelt närviliseks ja halvas mängupilti. Poolajal rahunesime maha, analüüsisime vastase taktikat ja saime palli paremini liikuma, misjärel suutsime enam-vähem mängu näidata,” ütles Taivo Kask Raitwood EMÜst.

Raitwoodi väravad lõid Taivo Idavain (2), Eldar Rassulov, Kristjan Paapsi, Marko Sonn, Taavi Vellemaa ja Taivo Kask. TÜ BestCrediti poolt olid resultatiivsed Ilja Kozõrev ning Joel Lobjakas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles