Rocki fännid jõudsid tagasi Eestisse – otse Valga mängule

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki fänniseltskond.
Rocki fänniseltskond. Foto: Raivo Kull

Möödunud laupäeva öösel Tartust bussiga Rumeeniasse sõitnud Rocki fänniseltskond ületas veidi peale seitset Valgas Eesti piiri ning jõudis piirilinna täpselt samal ajal kui Rock kohtub seal Eesti meistrivõistluste raames Valga Maks ja Mooritsaga.

Kuue päevaga sõitsid nelikümmend fänni läbi Läti, Leedu, Poola, Slovakkia, Ungari ja Rumeenia ning läbisid üle 4000 kilomeetri.

Lisaks teisipäeval toimunud Rocki ja Gaz Metan Mediase eurosarja kohtumisele külastasid fännid kolmapäeval ka Rumeenias mängiva Reinar Halliku koduklubi U-Mobiteleco.

Suur oli aga eestlaste pettumus, kui selgus, et U-Mobiteleco peatreener polnud Hallikut selleks kohtumiseks meeskonna nimekirjas üldse üles andnud.

Protsesti märgiks tõusid fännid peale avavilet püsti ning marssisid saalist välja. „Meil polnud mõtet seda mängu vaatama jääda. Reinar ei mänginud ja me oleks kaotanud lihtsalt aega,“ ütles fännireisi kaasa teinud Ain Mägi Tartu Postimehele.

Tartu poole alustab fännibuss sõitu kohe pärast Valgas peetava kohtumise lõppu. Taaralinna jõutakse umbes kella kümneks.      

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles