Korvpallinaised jäid karikapoolfinaalist välja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile mängisid TÜ ja AmEst Rapla naiskonnad Tartus naiste karikavõistluste veerandfinaali korduskohtumise. Tulemusega 65:53 võttis võidu Rapla naiskond ja pääses edasi poolfinaali.

Tartu Ülikool alustas mängu kindlamalt ja võitis avaveerandi 17:13. Seejärel sai hea hoo sisse AmEst Rapla ning poolajaks juhtis kohtumist kolme punktiga. Pikemalt mõtlemispausilt tulles jätkas Rapla naiskond mängu domineerimist, mille tulemusel võitis kolmanda veerandaja 19:9. Viimane kümnendik mängit küll tasavägiselt, kuid Tartu Ülikoolil ei õnnestunud enam Raplat püüda.

Võitjate resultatiivseim oli Kerli Haas 27 punktiga. Tartu Ülikooli naiskonnas viskas Agnes Kask 17 silma. Berta Mürk tegi kaksikduubli 10 punkti ja 11 lauapalliga.

AmEst Rapla läheb nüüd poolfinaalis vastamisi möödunud aasta Karikavõitja Eclexiga.

Teine finalist selgub paarist Tallinna Ülikool vs. Audentese SG/Noortekoondis. Peale esimest kohtumist on 16 punktilises eduseisus Audentes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles