Gert Kullamäe: täna polnud meie päev

Jaan Olmaru
, reporter, Rumeeniast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rocki korvpallimeeskond kaotas EuroChallenge sarjas kodumängu Rumeenia klubile Gaz Metan Medias 68:70 (pildil Marek Doronin).
TÜ/Rocki korvpallimeeskond kaotas EuroChallenge sarjas kodumängu Rumeenia klubile Gaz Metan Medias 68:70 (pildil Marek Doronin). Foto: Margus Ansu / Postimees

TÜ/Rocki korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe ütles pärast valusat kaotus (58:81) Rumeenias Gaz Metan Mediase meeskonnale, et kuigi mänguks valmistuti hästi, põles mõni mängija ikkagi läbi ja kogu meeskonnal oli täna halb päev.

Kullamäe sõnul oldi rumeenlaste vastu täna hädas eelkõige rünnakul.

„Liiga palju tuli lihtsaid eksimusi. Nemad aga said palju korvi alt viskeid sisse ja see tekitas üleüldise närvilisuse ja ebakõla kaitses,“ sõnas peatreener vahetult pärast kohtumist Tartu Postimehele.

„Mõni mees kindlasti põles läbi ja ei tulnud selle närvipingega toime, aga ma ei tahaks öelda, et kogu meeskond ei tulnud. Me olime tegelikult valmis ja mehed valmistusid hästi. Aga kui sisse ei saa, siis ... ,“ kommenteeris Kullamäe kaotust. „Siiralt kahju, et just selles mängus oli see ebakindlus, aga mis sa teed.“

Kullamäe sõnul tundis ta juba neljanda veerandaja keskel, et täna pole meie päev.

„Üritasime oma vana teha ja Vallo Allingu viskas korvi alt täitsa mööda. Siis tundsin küll, et ju täna pole meie päev,“ lausus peatreener.  „Viimasest viiest minutist pole mõtet rääkidagi.“

Silver Leppik lisas, et just kolmandal veerandil ei saadud enam oma mängu käima. „Oli kokku lepitud, et mängime palli rohkem korvi alla, aga ... Ise panime mööda ja vastane sisse. Viimane veerandaeg korraks lubas, aga jah, niimoodi on väljas raske mängida,“ lausus Leppik ning tunnistas, et Rocki taktika täna ei töötanud.

Rocki edasipääsulootused EuroChallenge alagrupist pole siiski kadunud, kuid selleks tuleb nädala pärast kindlasti võita Prantsusmaal JDA Dijoni meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles