Suitsuandur päästis uinunud kodukoka

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Varahommikune söögitegemine lõppenuks Tartumaal kurvalt, õnneks hakkas tööle suitsuandur.

Lõuna päästekeskuse teatel saabus 1. detsembril kell 5.10 väljakutse Tõrvandi alevikku Ringtee tänavale. Korrusmaja ühes korteris töötas suitsuandur ja oli tunda põlemislõhna.

Kohale sõitnud päästjad selgitasid, et pliidil kõrbes toit. Korteris maganud meesterahvas toimetati õue ning anti tervisekontrolliks üle kiirabile. Tänu suitsuandurile, mis äratas naabrid, jäi sellel korral suurem õnnetus olemata.

Toidukõrbemisega seotud väljakutsetel tuli päästjail käia veel kahel korral. 2. detsembril kell 2.16 said päästjad väljakutse Tartu linna pikale tänavale. Tulekahju majas ei olnud, põlemislõhna tekitas aga ühes korteris pliidil kõrbema läinud toit.

3. detsembril kell 0.36 käisid päästjad Tartus Kastani tänavas, kui väljakutsuja sõnade kohaselt oli kolmekorruselises puidust kortermajas tunda suitsulõhna. Päästjad selgitasid, et tegemist oli toidukõrbemisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles