Avarii üle elanud Tartu Prisma hommikul uksi ei avanud

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annelinnas Nõlvaku tänaval asuv Prisma kauplus suleti teisipäeval liiklusõnnetuse tõttu külastajaile.
Annelinnas Nõlvaku tänaval asuv Prisma kauplus suleti teisipäeval liiklusõnnetuse tõttu külastajaile. Foto: Kristjan Teedema

Eileõhtuses avariis Tartus Nõlvaku tänava Prisma katuseparklas paiskus sõiduauto katuse sellele osale, mis autosõiduks just mõeldud ei ole. Pood täna seetõttu uksi ei avanudki.

«Hoiame uksed kinni puhtalt turvalisuskaalutlustel,» ütles Prisma turundus- ja kommunikatsioonijuht Kadri Lainas. Ta täpsustas, et firma ootab, kuni ehituseksperdid tekkinud kahju ära hindavad. Seejärel saabub otsus, kas tuleb ette võtta suurem remont või piisab parklapiirete vahetamisest.

27. novembril kella 20 paiku juhtus poe katuseparklas liiklusõnnetus, kui kaine ja juhtimisõigust omav 20-aastane Pavel kaotas libeduse tõttu oma Totota RAV 4 üle kontrolli ning paiskus läbi parklapiirete kummuli kaubanduskeskuse katusele.

Keegi vahejuhtumis vigastada ei saanud. Tartu Postimehe andmetel varises osaliselt alla poe spordiosakonna kohal olev lagi.

Täna pärastlõunal teatas Lainas, et ehitusjärelvalve ja konstruktor vaatasid katuse kandekonstruktsioonid üle. Nad andsid loa kaupluse taasavamiseks.

Annelinna Prisma juhataja Maarja Jüriöö väljendas headmeelt, et tegemist oli õnneliku õnnetusega ning keegi vigastada ei saanud.

«Oma klientide ja töötajate turvalisuse tagamiseks otsustasime kaupluse siiski seniks sulgeda, kuni olime saanud ehitusjärelvalvelt kinnituse hoone täieliku ohutuse suhtes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles