Avarii sulges Tartu Annelinna Prisma plaanitust varem

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul kella 20 paiku olid paljud tartlased tunnistajaks, kuidas Nõlvaku tänaval asuva Prisma katuseparklasse kihutasid päästjad ja politseipatrullid. Algaja juht põhjustas seal liiklusõnnetuse.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Liina Pissarevi kinnitusel sõitis Toyota RAV 4 läbi parklapiirete ja kukkus külili poe katusele. Roolis olnud noor mees oli kaine. Avarii põhjustas esialgsetel andmetel libedus. Ükski inimene vahejuhtumis kannatada ei saanud ning kahjud peab korvama kindlustusselts.

Parkla asfalt oli sel õhtul kaetud musta jääga. Kannatada sai umbes 10 meetrit põrkepiiret. Sõidukil olid all naastrehvid, lisas politsei esindaja hiljem.

Paljud kohalikud elanikud olid õhtul nõutud, sest kauplus oli suletud enne ametlikku tööpäeva lõppu ning inimesi ei lastud sisse. Kohale sõitsid politsei-, pääste- ja kiirabibrigaadid. Avariilise auto viis ära treilerveok.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles