Tugikodust kadunud mees leiti tervena

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Saare.
Jüri Saare. Foto: Politsei

Tugikodust kadunud Jüri Saare leiti üles ühest Vägeva lähedal asuvast suvemajast, mees on normaalses tervislikus seisundis ja toimetati tagasi tugikodusse.

«Suur tänu kõigile, kes aidata jõudsid, sest mees leiti üles selletõttu, et inimesed kuulsid teadet raadiost. Mehe kohta andsid teavet üks bussijuht, kes oli teda näinud tee ääres kõndimas ning andis politseinikele õige suuna, kust kadnud meest otsida. Kohe peale bussijuhi kõnet helistas ka selle suvila omanik, kuhu Jüri tulnud oli,» rääkis Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ave Lillemäe.

«Põnev oli asja juures veel see, et vastavalt isikukirjeldusele sai politsei tähelepanelikelt kodanikelt veel kaks teadet - ühe Kanepist ja ühe Mustlast. Isikuid
käidi kontrollimas ning need vastasid kusjuures täpselt kadunud mehe isikukirjeldusele, ainult ei olnud Jürid,» kirjeldas Lillemäe.

Politsei tänab bussijuhti ja suvilaomanikku koostöö ja hoolimise eest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles