Lille maja peab sünnipäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lille maja noortekeskus tähistab reedel 65. sünnipäeva ning kutsub külla neid, kes selles majas varem töötanud ja tegutsenud, samuti kõiki noori.

Algusaastatel õppisid Lille majas kuulmispuuetega lapsed, hiljem pioneerid ning nüüd asub seal noortekeskus.

Sünnipäeva tähistamine algab reede õhtul kell 16. Peetakse kõnesid ja võetakse vastu õnnitlusi, musitseerib ansambel Tidi ja tehakse väike mälumäng. Meelt lahutab veel ka Uru noorteteater etendusega «Ella nõiduslik elu», on noorte omaloomingu õhtu ja saab näha tulemängu.

Sünnipäeva puhul jagab noortekeskus ka kingitusi, noortel on võimalus valida tore koolitus või foorumteatri etendus. Selleks tuleb täita soovisedel aadressil tinyurl.com/kingitusLilleMajalt.

Soovisedelites toodud põhjenduste alusel valitakse igas kooliastmes välja rühm noori, kellel on kõige rohkem kingitust vaja. Kingituse saajaks võib olla klass, kooli õpilasesindus, noortevolikogu või mõni muu noorterühm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles