Saalijalgpalluritele võit ja viik

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk Ararat TTÜ (tumepunases) ja Raitwood EMÜ vahelisest kohtumisest.
Hetk Ararat TTÜ (tumepunases) ja Raitwood EMÜ vahelisest kohtumisest. Foto: Allikas: Raitwood EMÜ

Pühapäeval võttis Raitwood/EMÜ tabeliseisu arvestades mõnevõrra üllatuslikult hooaja esimese ja sealjuures väga kindla võidu, kui kodus alistati 7:0 seni veel kaotusteta püsinud Ararat TTÜ.

Võõrustajad alustasid kahe kiire väravaga (Taivo Idavain 3. minutil ja Marko Sonn 7. minutil) ja ehkki omad võimalused olid ka Araratil, hoidsid Indrek Koseri head reaktsioonid võõrustajate puuri puhtana. Poolaja eelviimasel minutil suutis lahtiseks kiskunud mängus oma võimaluse ära kasutada taas Tartu meeskond, kui Taavi Vellemaa tabamusega suurendati poolajaks eduseisu kolmeväravaliseks.

Teise poolaja kaheksandal minutil otsustas Ararat võtta mängust väravavahi ja jätkata viie väljakumängijaga. Risk ennast siiski ei õigustanud ja Raitwoodi poolelt lõid palli tühja väravasse kahel korral Taivo Idavain ja ühel korral Taavi Vellemaa ning Ott Meerits. Hat-tricki' sooritanud Idavainu sõnul sai otsustavaks meeskondlik kaitsemäng, sest Araratile palju võimalusi ei kingitud ja üleminek kaitsest rünnakule tekitas meile ohtralt võimalusi.

Raitwood EMÜ järgmine kodumäng on Maccabiga pühapäeval, 9. detsembril kell 14 EMÜ spordihoones.

Esiliiga palluritele viik

TÜ/BestCredit mängis Sillamäe Almaziga 6:6 viiki. Kui Tartu meeskonna probleemiks on pidevalt muutuv koosseis, siis sillamäelaste tugevuseks on just kogenud ja tehnilised põhitegijad. "Strateegia, mis andnuks meeskonnale lootust võiduks, oli peatamatu võitlus iga väljaku meetri eest. Põhiline ülesanne oli mitte lasta vastast esimese poolaja lõpuks seisu poolest liiga kaugele ja teisel poolajal kasutada ära meie paremat füüsilist ettevalmistust," selgitas meeskonna treener Valeri Mitrofanov. Ta lisas, et esimese ülesandega hakkama ei saadud, sest vastane domineeris  terve esimese poolaja vältel. "Nende rünnakud olid teravamad ja kui me suutsimegi üle mängida vastaste kaitsjaid, siis meie teel oli väga head mängu teinud vastaste väravavaht," selgitas Mitrofanov. Esimene poolaeg oli kaotatud tulemusega 0:4.

Kaotusseisust 0:4 suudeti siiski kõva võitlusega välja tulla ning mängu lõplikuks skooriks sai 6:6. Kuigi viigiga ei jäänud rahule ei Tartu meeskond ega vastased, arvas Mitrofanov, et märkimist vajab asjaolu, et kohalikud fännid tulid külalismeeskonda pärast mängu tänama.

TÜ BestCrediti poolt lõi kolm väravat Denis Serikov, kaks Maksim Mitrofanov ja ühe Karl-Martin Marrandi. Suurepärase mängu tegi teisel poolajal ka väravat kaitsnud väravavaht Sergei Zadniprjanets, kes muuhulgas tõrjus kaks penaltit. Mängu kokkuvõtet saab näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles