Kuidas korraldada võõrmängija elu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Pastak
Meelis Pastak Foto: Erakogu

Meeskonna mänedžer Meelis Pastak: Kui välismängijal tekib oma elu korraldamisega probleeme, pöördub ta minu poole. Ta on ju täiesti teises keskkonnas, ja see ongi üks minu tööülesanne.

Kui on vaja, tutvustan ka linna, aga tegelikult tekib juba esimeste treeningutega side teiste mängijatega, näiteks minnakse koos sööma.

Üldiselt on inimesed juba küllalt iseseisvad. Ka lepingud sätestavad üsna palju ära, mida tuleb teha ja mida mitte.

Probleeme on tulnud lahendada igasuguseid: pesumasina vahetamisest WC ummistuste likvideerimiseni. Pole harv juhus, kui helistatakse õhtul kell kümme.

Kui Todd Abernethyl ja Giorgi Tsintsadzel sündis perre laps, siis sai koos arstide vahet käidud ja neid toetatud. Selleks et mängija saaks rahulikult treenida, ootas mänedžer sageli koos naisega arsti ukse taga.

Erilisi soove pole väga olnud. Küll tahtis Justin Ingram, et ta saaks kindlasti NCAA mänge televisiooni vahendusel jälgida, ja selle me lahendasime. Mis puudutab võõrmängijate sponsorautosid, tuleb sealgi aidata.

Näiteks Bill Amis pani ükskord autole valet kütust sisse ja siis sai talle järele sõidetud. Sööki just pole pidanud koju lauale viima, aga söögikohti olen küll tutvustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles