Londoni hotelli all, endise Entri ja kunagise Humala ruumides avas esmaspäeval uksed restoran Polpo, mis teenindab nii hotellikülalisi kui ka linlasi.
Polpost leiab veel Humala hõngu
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni hotelli juhataja Verni Loodmaa sõnul on vanast Humalast nüüdseks alles jäänud võlvkaared ja purskkaevud, kõik muu on aga muutunud. «Natukene äratundmisrõõmu on,» sõnas Loodmaa. Tema sõnul hakatakse pakkuma nii päevapraade kui ka gurmeeõhtusööke.
Erinevalt teistest linna söögikohtadest on Polpos tööpäevadel kella kolmest viieni paus, mille jooksul valmistutakse õhtuste klientide teenindamiseks. «Meie huvi on, et restoran oleks lisaväärtus hotellile, ja selle nimel ka pingutame. Samas peame ka linnarahvast endale oluliseks,» lausus Loodmaa.