TÜ ASKi jalgratturid tõid järjekordselt Lätist kaks esikohta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel toimus Valmieras Arvis Piziksi nimelise Cyclokrossi Cup viimane ehk neljas etapp. TÜ ASKi ratturid osalesid ainult kahel lähemal toimunud etapil, kuna seda võistlust kasutati ainult kui üht treeningvahendit praeguses ettevalmistuses.

M14 klassi ratturitel tuli sõita Valmiera staadioni lähikonnas mahamärgitud cycklokrossi rajal neli ringi. TÜ ASKist oli jällegi stardis Siim Lepik. Ka Läti konkurendid olid samad – vanuseklassi Läti meistrivõistluste esimene ja teine jalg krossisõidus. Taas pakkus südi konkurentsi Läti M14 klassi meister Niklavs Bojšis, kuid Lepiku vastu ta siiski ei saanud.

M16 klassis osales TÜ ASKi ratturitest samuti nagu Smilteneski Georg Kõivumägi. Seekord oli Kõivumägi vastaseks tugev lätlane, kes kohe stardis juhtohjad haaras. Terve esimene ring sõidetigi lätlase vedamisel, kuid siis tegi Kõivumägi vahespurdi ja lõpetas kuueringilise kihutamise paraja edumaaga lätlase ees.

Sarja kokkuvõttes kuulusid nii Lepikule kui Kõivumägile kahel etapil osalemisega kolmandad kohad.

Noormeestega koos sõitsid ka naiste eliitklassi ratturid, kuhu kuulusid ka naisjuuniorid. Sirje Lepik lõpetas neljandana ja kokkuvõttes kuulus temale viies koht.

Meeste eliitklassi ja M30 klassi stardis oli sedakorda kõige rohkem osalejaid. Osales ka terve sarja kaasa teinud Sigvard Kukk Spordipartnerid Teamist. Teist etappi järjest tuli tal leppida teise kohaga. Võitis Läti profiklubi Rietuma-Delfin rattur Dimitri Sorokin. Vaatamata kahel etapil saadud teisele kohale võitis meesest sarja siiski Sigvard Kukk. Meeste eliitklassis tegi TÜ ASKi ratturitest esmakordselt kaasa ka Kristjan Randma ning ta lõpetas üldjärjestuses 12. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles