Noortekeskusele koguneb toetajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praeguse Anne noortekeskuse hoone on halvas seisus, näitab asutuse direktor Ahto Külvet.
Praeguse Anne noortekeskuse hoone on halvas seisus, näitab asutuse direktor Ahto Külvet. Foto: Sille Annuk

Eesti noortekeskuste eestkosteorganisatsioon Eesti ANK saatis eile Tartu linnale märgukirja, kus rõhutati, et Anne noortekeskuse uus hoone on hädavajalik ja selle ehitamata jätmine näitab suhtumist noortesse.

Tartu Postimees kirjutas 14. novembril, et noortekeskuse uue hoone ehitushange osutus liiga kalliks ja see paneb projekti jätkamise küsimärgi alla.

Kirja koostajad, Eesti ANKi tegevjuht Heidi Paabort ja juhatuse esimees Riina Vaap, tõid välja, et praegune Anne noortekeskus ei sobi ettenähtud tööks oma põhiplaanilt ning on lisaks nii töötajate kui ka laste tervisele ohtlikuks muutunud. Uus hoone ei tähenda nende sõnul ainult ilusamat välimust, vaid ka paremat noorsootöö teenust.

«Oluline on mõista, et noortekeskus on üks institutsioonidest, mis kujundab ja arendab inimkapitali. Täna loodud ja kinnistatud väärtushinnangud ning käitumismustrid mõjutavad kogu ühiskonda tulevikus,» seisis kirjas.

Keskuse tulevikku arutatakse tänasel linnavalitsuse istungil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles