Saalijalgpallurid kaotasid taas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saalijalgpalli meistriliigas mängiv EMÜ Raitwood pidi kodusaalis vastu võtma 2:7 kaotuse FC Anži Tallinnalt. Tartu meeskonna väravad lõid 16. minutil Kristjan Paapsi ja 34. minutil Eldar Rassulov.

Kogenumad tallinlased haarasid mängu alguses kohe initsiatiivi ja kuigi tartlased suutsid end koguda ning nii mõnegi osava ründekombinatsiooni luua, siis vastaste väravavaht Mark Boskin oli omal kohal. Peale vastaste kahte kiiret väravat teisel poolajal (29. Rafael Kušnir, 31. Aleksei Budõlin) lagunes Tartu meeskonna mängudistsipliin ja lahtise mängu kallutasid lõpuni enda omaks vastased.

Tartu meeskond on põhiturniiri tabelis hetkel viimasel ehk kaheksandal kohal. Järgmisena kohtutakse pühapäeval kodusaalis FC Ararat TTÜ SKga.

Esiliigas mängiv TÜ BestCredit kaotas 5:7 Rummu Dünamole ja asub nüüd tabelis viiendal kohal. Järgmine mäng on laupäeval võõrsil Sillamäe Almaziga.

Raitwood EMÜ - FC Anži  2:7 (1:2)

Väravad: 16. Kristjan Paapsi, 34. Eldar Rassulov - 2., 22. Irfan Ametov, 6. ov. Eldar Rassulov, 29. Rafael Kušnir, 31. Aleksei Budõlin, 35. Vladislav Tšurilkin, 38. Jevgeni Kurjanov

Hoiatused: 25. Jevgeni Merkurjev, 40. Konstantyn Logvin

Pv: 38

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles