Tampere majja tuleb ühepäevarestoran

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tampere maja võtab osa ülemaailmsest restoranipäevast, kui nende ruumides avatakse ühepäevane restoran Seprakauppa.

Restoranis pakutakse Soome traditsioonilisi suupisteid, nagu karjalapirukad ja glögi.

Restoranipäev on ühepäevane restoranidele ja söögile pühendatud rahvusvaheline pidu, mille ajal võib igaüks kus tahes üheks päevaks restorani avada. Eesmärk on meelitada võimalikult palju inimesi toiduelamusi nautima, põhiline on siiski lõbutseda ja nautida uutmoodi sotsiaalset kogemust.

Seekordne rahvusvaheline restoranipäev on juba seitsmes. Esimene üritus korraldati 2011. aastal ja tollal osales 40 restorani 13 linnas. Eelmine oli augustis, siis osales juba 782 restorani. Järgmine restoranipäev tuleb 2013. aasta kevadel.

Seprakauppa on lahti Tampere majas (Jaani 4) laupäeval, 17. novembril kell 14–17.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles