Tampere maja võtab osa ülemaailmsest restoranipäevast, kui nende ruumides avatakse ühepäevane restoran Seprakauppa.
Restoranis pakutakse Soome traditsioonilisi suupisteid, nagu karjalapirukad ja glögi.
Restoranipäev on ühepäevane restoranidele ja söögile pühendatud rahvusvaheline pidu, mille ajal võib igaüks kus tahes üheks päevaks restorani avada. Eesmärk on meelitada võimalikult palju inimesi toiduelamusi nautima, põhiline on siiski lõbutseda ja nautida uutmoodi sotsiaalset kogemust.
Seekordne rahvusvaheline restoranipäev on juba seitsmes. Esimene üritus korraldati 2011. aastal ja tollal osales 40 restorani 13 linnas. Eelmine oli augustis, siis osales juba 782 restorani. Järgmine restoranipäev tuleb 2013. aasta kevadel.
Seprakauppa on lahti Tampere majas (Jaani 4) laupäeval, 17. novembril kell 14–17.