Tartu Novembrijooks lõpetab jooksuhooaja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel kevadel Tartus esimese Parkmetsa jooksu korraldanud Treenitus MTÜ plaanib spordisõbrad taas Tartusse kokku tuua ja seda 24. novembril aset leidva esmakordse Novembrijooksuga. Start jooksule antakse kell 12 Kvissentalis asuva Kalevi veemotoklubi juurest ja ümberkaudsetel tänavatel läbitakse viie kilomeetri pikkune distants.

„Praeguseks on ennast kirja pannud juba üle 400 spordihuvilise ja eelregistreerumise andmetel on osalusgeograafia meil üle-Eestiline," teatas jooksu peakorraldaja Jaanus Mäe.

Nimekamatest jooksjatest on enda kohale tulekust teada andnud mitmekordne Tartu jooksumaratoni võitja Vjatsheslav Koshelev, kevadel Parkmetsa jooksu võitnud Roman Fosti ja Londoni olümpiamängudel võistelnud maratoonar Evelin Talts. Veel on näiteks stardis ka kunagine kergejõustiklane ja senini naiste 1500, 3000 ja 5000 m jooksu Eesti rekordiomanik Ille Kukk. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles