TÜ/Eeden tõusis liidriks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TÜ/Eeden võitis nädalavahetusel nii Famila/Võru VK kui TTÜ ja tõusis seejärel põhiturniiri tabelis esimesele kohale, kirjutas võrkpalliportaal volley.ee.

Pühapäeval võitis Tartu naiskond TTÜ kodusaalis seisuga 3:0 (25:18, 25:17, 25:7). Marili Laas kogus võitjate parimana 12 punkti (efektiivsus +12), Elis Tenis toetas Tartu naiskonda 11 punktiga.

Laupäeval Võrus peetud kohtumise pööras Eeden samuti 3:0 (25:19, 25:19, 25:19) enda kasuks. 18 punktiga oli võitjate parim Elis Tenis, Kertti Külm ja Marili Laas toetasid naiskonda vastavalt 13 ja 12 punktiga.

Tartu Ülikool/Eeden on kogunud neljast mängust 12 punkti, Võrul on kirjas sama arv punkte, kuid seda ühe enampeetud mängu juures. TTÜ hoiab 8 punktiga kolmandat kohta.

Naiste meistriliigas järgneva kuu jooksul mänge ei peeta, uuesti tullakse väljakule 19. detsembril, kui Tartu Ülikool /Eeden võõrustab Audentese SG/Noortekoondist. Hetke kolm esimest naiskonda siiski puhkust ei saa, kuna järgnevate nädalate jooksul mängitakse kolmel Balti liiga turniiril ja Eesti karikavõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles