Jõgeva linn käivitas meenekonkursi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Jõgeva kultuurimaja ees asuv Tauno Kangro skulptuur «Hea Linna Vaim».
Pildil Jõgeva kultuurimaja ees asuv Tauno Kangro skulptuur «Hea Linna Vaim». Foto: Margus Ansu

Meenekonkursiga «Mitmekülgne Jõgeva» soovib külmalinnaks tituleeritud omavalitsus leida ametliku esinduskingituse.

Meenet, mida müüa või külalistele kinkida, mis samas oleks omanäoline ja rõhutaks Jõgeva identiteeti, soovivad eelkõige linlased, kinnitas linnavalitsus. Meene vajadus on korduvalt üles kerkinud erinevate arutelude käigus ning seda on ka pidevalt küsimas käidud.

Meene ideekonkursile on oodatud kõik kavandid, mis oleksid esmajoones omanäolised ja mitmekülgsed, erilised nagu Jõgeva linn isegi. Idee tuleks panna paberile või läkitada originaalsuuruses foto või joonisena.

Konkursile laekunud ideed pannakse hiljem välja Jõgeva kultuurikeskuse galeriisse ning linna veebilehele, kus huvilised saavad kavandite kohta oma arvamust avaldada.

Tööde esitamise tähtaeg on 30. november. Parima idee teeb Jõgeva linnavalitsus teoks ning võidutöö autorit premeeritakse 300 euro suuruse preemiaga. Konkursi täpsed tingimused on leitavad linna veebilehelt.

Jõgeva linnale on saabuv aasta suuremat sorti sünnipäeva-aasta. Mais 2013 möödub 75 aastat Jõgeva linnaõiguse saamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles