Jalgrattad kaovad ka jahedal ajal

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suur osa inimestest on talve lähenedes jalgrattasõiduhooajale juba joone alla tõmmanud. Vaatamata sellele ei taha kuidagi lõppeda jalgrattavargused.

Ööl vastu 6. novembrit varastati Tartus Orava tänaval maja hoovist välisukse kõrvalt musta-sinist värvi jalgrtas Classic Discovery. Omanik hindas tekitatud kahju 250 eurole.

Ajavahemikus 1. - 3. novembrini varastati Tartus Kesk tänaval maja koridorist jalgratas Scott 70 Scale. Kahju on 500 eurot.

Rattavargustest on politsei saanud informatsiooni ka Valgast. Nimelt viidi ööl vastu 7. novembrit Valgas Tehnika tänaval lukustatud kuurist ära Vene päritolu helesinist värvi meese jalgratas. Omanik hindas talle tekitatud kahju 100 eurole.

6. novembril varastati Valgas Kungla tänaval hoone seina äärest sinist värvi lukustamata jalgratas Classic. Kahju on 215 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles