Väino Kull loobub Aura nõukogu esimehe kohast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väino Kull
Väino Kull Foto: Margus Ansu

Tartu linnavolikogu liige Väino Kull teatas täna, et astub Aura veekeskuse nõukogu esimehe kohalt tagasi seoses kuulumisega veekeskusele puhastusvahendeid tarniva ettevõtte Avera-Trading nõukokku, teatab Tartu linnavalitsuse teabeteenistus.


 

Ehkki Aura veekeskus sõlmis Avera-Tradinguga hankelepingu juba 2001. aastal, ammu enne Väino Kulli liitumist Aura nõukoguga 2010. aasta mais, leiab ta, et kindluse mõttes on parem huvide konfliktist hoiduda. "Kummaski ettevõttes ma tegevjuhtimisega ei tegele, seepärast avastasin nende seose juhuslikult," selgitas Kull. "Läbipaistvuse huvides on siiski parem selliseid olukordi vältida."

Tänane Tartu Postimees kirjutas, et Aura veekeskuse nõukogu esimees Väino Kull on nõukogu liige ka ettevõttes Avera-Trading, mis tarnib veekeskusele puhastusvahendeid ja majapidamispa­­be­­rit, mullu kulus selleks 16 500 eurot. Avera on aga veekeskuse nõukogu esimehe Väino Kulli poja Erki Kulli firma.



 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles