Liiklusavarii pani mehe muretsema oma lapseootel naise pärast

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhjus, miks viljandlane Jaanus Kunts läinud pühapäeval Tartu Ülikooli Kliinikumi erakorralise meditsiini osakonda pöördus, oli ta lapseootel elukaaslane.

Päev varem olid nad mõlemad koos naisega viibinud pereautos, mis oli sattunud Viljandi-Tartu maanteel liiklusõnnetusse.

Pereautole sõitis vastu kaubik, mille järel oli lauakoormaga haagis. Koorem hakkas lumesulaveest märjal teel vibama nii, et keeras Ärma jõe sillal ette pereautole, kus sõitis kuus inimest, teiste seas Jaanus Kunts oma seitsmendat kuud lapseootel naisega.

See oli õnnelik õnnetus. Sõitjail olid turvavööd kinni ning kõik jäid terveks. Õnneks ei lennanud koormast ükski laud sõiduauto salongi. Tõsi, auto ise tuli maha kanda.

Kohalekutsutud kiirabi vaatas õnnetuse osalised ükshaaval üle ja leidis, et haiglasse viia ei ole kedagi vaja.

Lapseootel naisele pakuti võimalust kiirabiga kaasa sõita, aga et naine ei osanud küsimusele, kuidas ta end tunneb, vastata muud, kui et ta tõesti ei tea, ning kuna ta ei kaevanud millegi üle, siis jäeti temagi maha, aga rõhutati, et kui järgmisel päeval midagi kahtlast on, helistagu kindlasti arstile.

Jaanus Kunts ütleb, et tema tädi on ämmaemand ning kui ta oli selle loo oma tädile ümber jutustanud, ütles too, et pärast sellist avariid ja rasket läbielamist tuleb rase naine kindlasti kontrolli viia.

Et järgmine päev oli pühapäev, helistas Jaanus Kunts Tartu Ülikooli Kliinikumi erakorralise meditsiini osakonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles