Seriaalis lõhnab peielauatoit

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Hakkab jälle pihta» võttepäev.
«Hakkab jälle pihta» võttepäev. Foto: Sille Annuk

Peielaual lõhnasid kapsad, praeliha ja kartulid. Leinajad olid Saksa Kultuuri Instituudis kohad sisse võtnud, kuid toit oli puutumata. Operaator Mihkel Soe (vasakul) ootas seriaali «Hakkab jälle pihta» peielauastseenile sobilikku valgust, saali suurest aknast paistis aga parajasti sisse sombune sügispäev.

Rain Tolk ja Andres Maimik on «Hakkab jälle pihta» stsenaristid ja lavastajad. See telesari on Maimiku sõnul ühest kaootilisest eesti paarist, kellel on probleemid laste ja vanematega ja samuti omavahel ning kes üritavad kõige selle kiuste pere koos ja armastust üleval hoida. Kuigi mängus on peielised, seriaal väga traagiline ei ole. «Matus on ideaalne paik komöödiafilmi tegemiseks,» märkis Tolk.

Seriaali saadab ETV oma vaatajate ette alates järgmise aasta algusest. Praegu on tegemisel kuus osa. «Kui need osutuvad jätkusuutlikuks, siis teeme veel,» ütles Maimik.

Filmimine algas paar nädalat tagasi. Kesksetes osades on Ragne Pekarev, Helgur Rosenthal, Tõnis Uibo, Arvi Mägi, Kais Adlas, Külliki Saldre, Eero Spriit, Mihkel Raud jt. Seriaali toodab Kuukulgur Film, tegevprodutsent on Anneli Lepp. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles