TÜ naised kaotasid Liepajale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TÜ korvpallinaiskond alustas Eesti-Läti ühisliigat kaotusega, kui kodusaalis jäädi Liepaja Papirs naiskonnale alla 60:51. Tartlannade poolel kogus 14 punkti Janeli Lilleallik. Liepaja Papirsi parim oli Joncelyn Peterkin 19 silmaga.

Eesti naiskondadest õnnestus ainsana võita Eclexil, kes alistas LU kindlalt 91:56.

Teised naiskonnad alustasid tartlannadele sarnaselt kaotustega. Audentes SG/Noortekoondis pidi tunnistama RTU/Merks-i paremust, kaotades 67:61. Riia TTT juuniorite ja AmEst Rapla vahelises kohtumises võitsid lätlased 72:65. Võõrsil mängides tuli kaotus vastu võtta ka Tallinna Ülikooli naiskonnal Riia TTT vastu 109:42.

Järgmised mängud toimuvad juba sel nädalal. Pühapäeval kell 16 mängib Tartu Ülikool võõrsil SK Cesise vastu. Reedel kell 18 ohtuvad Audentese spordihallis Eclex ja AmEst Rapla. Laupäeval läheb AmEst Rapla kell 14 kodusaalis vastamisi Tallinna Ülikooliga kell 14.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles