Võimlemisdaamid väisasid Itaaliat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rütmika naisterühm käis Itaalias koosseisus (esimene rida vasakult) Sirje Eomõis, Heli Paal, Mare Kolsar, Kaie Anderson, Sirje Tikk, Hilja Kosar, Anneli Nestra, Merike Mägi, Reet Kuiv, (teine rida) Tiiu Sade, Olli Nurk, Mare Pall, Tiia Parts, Piia Post, Anne Perna, Ilona Kakko, Liisa Hanson ja Luule Laja.
Rütmika naisterühm käis Itaalias koosseisus (esimene rida vasakult) Sirje Eomõis, Heli Paal, Mare Kolsar, Kaie Anderson, Sirje Tikk, Hilja Kosar, Anneli Nestra, Merike Mägi, Reet Kuiv, (teine rida) Tiiu Sade, Olli Nurk, Mare Pall, Tiia Parts, Piia Post, Anne Perna, Ilona Kakko, Liisa Hanson ja Luule Laja. Foto: Allikas: Golden Age Gym Festival

Võimlemisklubi Rütmika naisterühm käis Itaalias Montecatini linnas üle 50-aastastele suunatud võimlemisfestivalil. Rühma juhendaja Sirje Eomõis rääkis, et rahvusvahelise festivaliga on hea hooaega alustada. "Suurte esinemistega kaasnev adrenaliin on mõnus," sõnas ta.

Rütmika naised on siiani osalenud kõigil kolmel toimunud võimlemisfestivalil, mis leiavad aset iga kahe aasta tagant. Koos on nad külastanud ka Kanaari saarestikku kuuluvat Gran Canariat ja Portugali.

Lisaks tartlannadele oli Itaalias kaheksa Pärnu daami võimlemisklubist Rüht ja kaheksa naist pealinna klubist Piruett.

Eomõis rääkis, et lisaks workshop'ides enesetäiendamisele on festivalil hea võimalus ka Eesti naiste võimlemist näidata, mis on teiste Euroopa riikidega võrreldes naiselikum.

Lisaks eestlannadele võtsid festivalist osa veel võimlejad Belgiast, Tšehhist, Taanist, Soomest, Prantsusmaalt, Saksamaalt, Suurbritanniast, Islandilt, Jaapanist, Lätist, Leedust, Hollandist, Norrast, Portugalist, Venemaalt, Slovakkiast, Šveitsist ja Itaaliast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles