Autode tulesid ja rehve saab kontrollida tasuta

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeamet kontrollib koostöös tehnoülevaatajatega sõidukite rehve ja tulesid juba teist aastat.
Maanteeamet kontrollib koostöös tehnoülevaatajatega sõidukite rehve ja tulesid juba teist aastat. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Neljapäeval, 11. oktoobril korraldab maanteeamet terves Eestis kampaania «Tuled korda», kutsudes kõiki autoomanikke kontrollima sõidukite tulede ja rehvide korrasolekut.

Tartlased saavad lasta oma masinaid kontrollida kell 11 - 16 Lõunakeskuse ja Turu tänava Statoili teenindusjaamade juures. Tasuta kontrollivad tehnoülevaatajad sõiduki tulede ja rehvide korrasolekut ning vastavust normidele. Vajadusel ja võimalusel saab sõiduki tuled ka kohapeal ära reguleerida.

Kes neljapäeval kontrollpunkti tulla ei saa, võivad tasuta kontrollimise läbida ka tehnoülevaatuspunktides 15. - 20. oktoobrini. Tartus võtavad soovijaid vastu AS A-Ekspert (Tähe 135b), AS Autoveod-Tehnika (Aardla 23), OÜ A-Ülevaatus (Jaama 161 ja Tähe 106c), OÜ E-Tehno (Võru 55), OÜ Käpp Grupp (Viljandi mnt 48) ja OÜ Tehnokonsult (Teguri 37a).

Elvas saab pöörduda OÜ E-Tehno poole (Kirde põik 8).

Talverehvid on liikluses kohustuslikud detsembrist veebruarini. Naastrehve tohib kasutada 15. oktoobrist kuni 31. märtsini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles