Jahimehe tapmise õhtul kuuldi külas laske

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõo ja Kambja valla piiril asuva kinnistu serva on tõmmatud politseilint. Sellel territooriumil juhatas kohalik elanik kolmapäeva õhtul politseinikele kätte tapetud mehe asukoha.
Nõo ja Kambja valla piiril asuva kinnistu serva on tõmmatud politseilint. Sellel territooriumil juhatas kohalik elanik kolmapäeva õhtul politseinikele kätte tapetud mehe asukoha. Foto: Sille Annuk

Aiamaa küla Nõo vallas on tüüpiline põllumajanduspiirkond, kus kinnistud on suured. Avarad põllud vahelduvad metsatukkadega. Elumajad asuvad üksteisest kaugel, naaber naabri aknasse ei näe.

Küll teavad kohalikud, kes kus elab ja enam-vähem ka, millega keegi tegeleb. Ka seda, et küla tagumises otsas metsa ääres asuva talu elanikele meeldib jahti pidada. Kahe samas külas elava naise kinnitusel kostus teisipäeva õhtul küla teisest otsast laske. «Küllap nad kitsi jälle kõmmutasid,» oletasid nad. Oma nimesid nad leheloos avaldama ei soostunud. «Ela nagu Chicagos siin,» väristas üks naistest tapmisest rääkides õlgu.

Olgu siinkohal öeldud, et tapetu surma põhjuste uurimiseks käib kohtuarstlik ekspertiis ning praegu on veel vara väita, kas surm saabus ühel või teisel moel, selgitas kriminaalmenetlust juhtiv Lõuna ringkonnaprokurör Toomas Liiva.

Küla tagumises otsas asuval kinnistul juhatas 34-aastane mees pärast kuriteos kahtlustatavana kinnipidamist politseinikele kätte 44-aastase tapetud Nõo jahiseltsi juhatuse liikme peidetud surnukeha. Kinnistule sissepääsu on politsei piiranud lindiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles