Maadlejate hooaeg algas Võrus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol vasakult: Marten Kuus, Robin Krivmen, Artur Jeremejev, Robin Samarüütel, Dan Lokk, Max Hristjuk.
Fotol vasakult: Marten Kuus, Robin Krivmen, Artur Jeremejev, Robin Samarüütel, Dan Lokk, Max Hristjuk. Foto: Erakogu

Laupäeval peeti juba 41. korda olümpiavõitja Eduard Pütsepa mälestuvõistlusi kreeka-rooma ja naiste vabamaadluses. Matile astus rohkem kui 160 võistlejat. Külaisi saabus nii Lätist, Leedust kui ka Venemaalt.

Võisteldi viies erinevas vanuserühmas ja Tartut olid Võrus esindamas kõik kolm siin tegutsevat maadlusklubi: Tartu Kalev-Englas (pildil), EMÜ SK ja TÜASK.

Naiste vabamaadluses jõudis kehakaalus kuni 39 kg hõbemedalile EMÜ SKd esindav Kathy Carmela Klassen. Poiste 2004 - 2006. aastal sündinute vanuseklassis võitis hõbemedali Kalev-Englase klubi esindaja Max Hristjuk ja seda kehakaalus kuni 38 kg. Klubikaaslane Robin Samarüütel lisas pronksi üle 50 kg kehakaalus. Kadetide vanuserühmas kehakaalus kuni 46 kg võitles enda hõbemedalile Artur Jeremejev.

Järgmised võistlused ootavad noori maadlejaid ees juba järgmisel nädalavahetusel Pärnus, kus peetakse Leo Kreinini mälestusvõistlusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles