Tartlasi rabas pubi 6Teist Kannu peremehe ootamatu surm

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Lõhmus pubis 6Teist Kannu aastal 2011.
Mike Lõhmus pubis 6Teist Kannu aastal 2011. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Möödunud pühapäeval suri ootamatult Tartu toitlustusäris pikalt tegutsenud Mike Lõhmus (44), kes oli ka üheksakümnendate alguses Tammelinna rajatud populaarse pubi 6Teist Kannu rajaja ja omanik.

Mike Lõhmuse vanem vend Mati Lõhmus ütles Tartu Postimehele, et Mike suri terviserikke tagajärjel Rootsis, kui ta oli tagasiteel Puerto Ricost.

«Tal oli juba mitu aastat tagasi probleem kõhunäärmega ja oli toona kuu aega haiglas. Nüüd oli sama probleem. Täpset diagnoosi ma ei tea. Lennujaamas hakkas halb ja talle tehti mitu operatsiooni, aga ei saadud enam jaole,» sõnas Mati Lõhmus.

Rootsi seaduste järgi hoitakse Lõhmuse surnukeha veel kaks nädalat Rootsis. «Alles pärast seda, kui Rootsi riik on väljastanud ametliku surmatunnistuse, saame ta Eestisse tuua,» lausus Mati Lõhmus ning ei osanud veel öelda, millal võiks olla Mike Lõhmuse ärasaatmine Tartus.

Mike Lõhmuse praegused söögikohad, pitsarestoran Papa Carlos ja pubi 6Teist Kannu, tegutsevad Mati Lõhmuse sõnul edasi. «Kõik on kontrolli all ja kõik toimivad edasi,» sõnas Mati Lõhmus, kelle sõnul oli Mike väga positiivse ellusuhtumisega ja aktiivne.

Lisaks mainitud pitsarestoranile ja pubile pidas Mike Lõhmus veel Barclay hotelli all kunagist kalarestorani Neljapäev ning veel hiljuti raeplatsil tegutsenud söögikohta Kapriis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles