Galerii: väiksed kiskjad võtavad koolivaheajast viimast

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üle poolesaja lapse kogunes täna ennelõunaks Tartu loodusmajja, kus algas reedeni kestev linnalaager. Esimese kuni kolmanda klassi õpilastele mõeldud laagris meisterdatakse, tehakse varjuteatrit, joonistatakse, uuritakse mustreid loodusmaja talveaias ja Tartu kunstimuuseumis ning mängitakse nii toas kui õues.

Loodusmaja õpetaja Tiina Lilleleht rääkis, et laagrikohad täitusid kiiresti ja mõnelegi soovijale tuli ära öelda. Suurem osa laagrilistest on pärit Tartust ja selle lähiümbrusest, kuid paar last tulevad Tallinnast ja üks Leedust.

Lapsed on jagatud nelja võrdse suurusega rühma, kes tegutsevad kordamööda mitmesugustes töö- või mängutubades. Igal rühmal on nimi, nii askeldab kolmel laagripäeval loodusmajas huntide, karude, rebaste ja ilveste rühm. «Nii et meil on siin tõeline kiskjate laager,» muigas Lilleleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles