Avarii tõttu suleti vaksalis käimla

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tualett Tartu vaksalis.
Tualett Tartu vaksalis. Foto: Sille Annuk

Miks on tualettruum Tartu raudteejaamas juba mõnda aega suletud, kurjustavad lehetoimetusse helistavad linlased. Uurides selgus, et WC veesüsteemis on suurem rike, mis parandatakse sel nädalal.

Tartu raudteejaama haldava ettevõtte OÜ Transcom Invest juhatuse liige Kristjan Oolo märkis, et 28. detsembril tuvastati reovee tõstejaama pumbasüsteemides rike. Selgus, et reovesi oli lekkinud reoveemahuteid tühjendavate pumpade anumasse ja nende mootorid põlesid läbi. «See oli erandjuhtum, et töötamast lakkasid ühel ajal nii põhi- kui varupump.»

Kahjuks juhtus avarii veidi enne aastavahetust ning pumpade remont võtab rohkem aega kui tavaliselt, selgitas Oolo. Kaaluti ka uute pumpade ostmist, aga nende tarne võtaks veelgi kauem aega. «Pumbad saavad parandatud ja tagasi monteeritud 6. jaanuariks.»

Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik lisas, et nende reisijad pole raudteejaamas suletud tualeti kohta kaevanud. Elroni klientidel on võimalus kasutada tualettruumi ka rongis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles